VELIKA DRAMA, RADA U STRAHU ZA HARISOV ŽIVOT: Mjesecima se ne pojavljuju u javnosti, isplivala PRAVA ISTINA! – Klik blic
admin April 20, 2019

Haris Berković je navodno zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i Rada preživljava pravu dramu.

Njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare.

haris-i-rada
– Već se neko ne pojavljuju se u javnosti. Bilo je spekulacija da se se povukli kako bi uživali u ljubavi i da vjerovatno rade na prinovi, ali je to, daleko od istine. Rada i Haris su mjesecima u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako da se iščupaju, a sve je počelo još prije godinu dana, kada se Haris odao kocki.

U početku je mogao da plaća dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla djevojka.

rada-2
– Rada je zabrinuta i uplašena je za Harisa. Ona je počela da vraća pare umjesto njega, ali dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio – kaže izvor za “Kurir Stars” i dodaje:

rada-i-haris3

– Haris nema tezge kao ranije i ne može da skupi toliko novca. Rada lijepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se plati dug odjednom. Ona voli Harisa i spremna je sve da učini za njega. Ovoga puta ga je uslovila da će mu pomoći, ali mora da zaboravi na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog prijetnji, ali vjeruje da će sve na kraju biti u redu – završava izvor “Kurira”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*