SANJU KUŽET GLEDAMO SVAKE SEDMICE, A NISMO NI SLUTILI DA JE ON BIO NJEN PRVI SUPRUG: Sa njim ima sina, šokirat ćete se KAD ČUJETE KO JE! – Klik blic
admin April 19, 2019

Voditeljica „Zvezde Granda“, godinama krije veliku tajnu. Sanja Kužet je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je dobila dječaka.

s5

Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena. Sanja jeradila na „ružičastoj“ televiziji kao voditeljka prognoze.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju – otkriva izvor blizak voditeljki.

Svadba je bila organizovana u Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

s3

Voditeljka je prije nekoliko godina u govorila o bivšem suprugu.

s7

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. – rekla je voditeljka.

s

Sanja se poslije prvog porođaja vratila na TV „Pink” gdje je radila u „Grandu“ gdje dobija posao voditeljke najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Sanja se prošle godine povukla sa malih ekrana, nakon što je ostala u drugom stanju sa izabranikom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga, sa kojim je dobila sina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*