SANJA STANKOVIĆ NIJE U VEZI MATOROM, NJENE KOMŠIJE OTKRILE ŠOK ISTINU: Evo šta se dešava u njenom stanu, NISMO NI SLUTILI! (FOTO) – Klik blic
admin April 19, 2019

Komšije Sanje Stanković nisu sakrili iznenađenje kada su saznali da je Sanja jedna od najplaćenijih prostitutki iz kataloga uhapšenog markoa Mihaila.

sanja1

Nikome od stanara zgrade u blizini Autokomande nije jasno kako je Sanja Stanković postala dio organizovanog lanca prostitucije te svako od njih sumnja u istinitost navoda.

– Nikada u životu ne bih rekla da to radi Sanja. Njeno ponašanje se razlikuje od očekivanja za osobu kakvom je predstavljena. Taj prodavac ženskih kao robe na pijaci nije možda ni poznavao Sanju, nego je našao njenu sliku i uvrstio je u katalog kao navodnu prostitutku. To može sa svakom slikom da se uradi – kaže starija gospođa sa kojom je Sanja pila kafu za “Blic”.

sanja2

– Dolazila je i na ručak i djelovala vaspitano. Ona zna za poštovanje i uspostavlja kulturan odnos sa okruženjem – ispričala je komšinica i nastavlja:

sanja3

– Njoj to nije trebalo, ako je istina. Mada, njena stvar je šta će da radi u životu, to komšiluk ne bi trebalo da zanima. Ona je i ranije lijepo živjela . Majka joj je u Švajcarskoj, gdje dobro zarađuje. Sanja je radila na sajmovima koječega i lijepo zarađivala. Majka joj je slala novac.
Prodavačica u trafici je imala samo riječi hvale:

sanja4

– Ma kakvi, nisam vidjela nikad da Sanja ulazi ili izlazi iz nekog automobila. Čak je ni sa dečkom nisam vidjela. Matora je njena drugarica, a ne partnerka kako su izjavljivale.Sanja je do kioska dolazila sama, a u posljednje vrijeme i sa Matorom. Kupovala je sladoled u sezoni. Nekad je bila skroz bez šminke, a nekada sređena, ali je uvijek bila ljubazna i pristupačna. Porazgovarala bi sa mnom neposredno. – rekla je prodavačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*